Вести

ЗАЈЕДНО ГРАДИМО БУДУЋНОСТ! ПРЕДСТАВЉЕН ПЛАН РАЗВОЈА РЕСНИКА

Носилац листе Српске напредне странке у Раковици и члан Председништва СНС Милосав Миличковић представио је данас грађанима Месне заједнице „Авала град“ план развоја Ресника. Миличковић је заједно са члановима Главног одбора СНС Душицом Стојковић и Владаном Коцићем разговарао са суграђанима у улици Саше Филиповића.
Миличковић је комшијама најавио скору ревитализацију језера у Реснику где је у току постављање понтона на води и где је више стотина раковичких напредњака данас уређивало локацију.
Представљајући план развоја Ресника до 2025. године Миличковић је рекао да ће се посебна пажња у наредном периоду посветити напорима да се изгради канализација у оним деловима Ресника где недостаје. Наставиће се асфалтирање улица, улагање у школе, предшколске установе, убрзано ће се решавати легализација објеката, посебно породичних кућа, док ће се још интензивније радити на решавању комуналних проблема. Осим тога у улици Саше Филиповића до краја месеца ће бити изграђен нови парк за децу.
Миличковић је истакао да за раковичке напредњаке не постоје грађани другог реда и да ће се и у будуће посебна пажња посветити насељима која су дуго била запуштена.
Миличковић је позвао комшије да на изборима 21. јуна поново дају подршку листи „Александар Вучић-за нашу децу“, јер знају да једино СНС испуњава оно што је обећано. Сви грађани Раковице знају да у раковичким напредњацима имају пријатеље и партнере који су спремни их саслушају, помогну и да без одлагања решавају њихове проблеме.