Видео

ОО СНС РАКОВИЦА ЧЕСТИТАО ДАМАМА 8. МАРТ

На пункту Уније младих на платоу у Старој Раковици, члан Председништва СНС Милосав Миличковић, заједно са активистима честитао је припадницама лепшег пола 8. март. Напредњаци Раковице су на више локација у Општини делили цвеће и друге пригодне поклоне честитајући дамама празник.

НАПРЕДЊАЦИ РАКОВИЦЕ ПРВИ ПРЕДАЛИ ЛИСТУ ЗА ОДБОРНИКЕ

Српска напредна странка Раковица ПРВА предала листу за одборнике са више од 1500 потписа грађана Раковице. Милосав Миличковић заједно са кандидатима за одборнике и страначким активистима поднео је Изборној комисији ГО Раковица у 12:08 часова, изборну листу кандидата за одборнике ГО Раковица под називом АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗА НАШУ ДЕЦУ.

Функционери Српске напредне странке обишли пункт Уније младих у Реснику

Функционери Српске напредне странке обишли пункт Уније младих у Реснику
Функционери СНС обишли пункт Уније младих у Реснику на окретници аутобуске линије47. Млади раковички напредњаци су на штанду делили комшијиама промотивни материјал. Штандове Уније младих обишао је и председник Општинског одбора СНС Раковица Милосав Миличковић, који је упознао грађане са увођењем измењене трасе аутобуске линије 506 која је данас пуштена у рад.

ДРУЖЕЊЕ СА СЕНИОРИМА РАКОВИЦЕ

У веселој атмосфери наши старији суграђани, чланови Српске напредне странке провели су вече у дружењу уз песму и причу у друштву председника Градског одбора СНС Београд Небојше Стефановића, члана Председништва Милосава Миличковића, чланова Главног одбора Владана Коцића и Наташе Станисављевић и других страначких функционера.

Разговор са грађанима Раковице

Активисти Уније младих дружили су се данас са комшијама у насељу Миљаковац 3. На штанду млади раковички напредњаци делили су комшијиама промотивни материјал. Штандове Уније младих обишао је и председник Општинског одбора СНС Раковица Милосав Миличковић, који је упознао грађане са реконструкцијом улице Миљаковачке стазе која је у току, а која повезује насеља Миљаковац 3 и Сунчани брег. Улицу је пре пет година изградила Градска општина Раковица, чиме је повезала два насеља и створила услове да прође линија 505 градског превоза.

КУВАНО ВИНО ЗА СВЕТОГ ТРИФУНА

Поводом Светог Трифуна, активисти Уније младих на штанду у Реснику делили су суграђанима кувано вино, медењаке, украсна огледалца и друге поклоне. Осим тога грађанима је дељен флајер под називом „Раковица по мери грађана“, последњи број „Информатора“ и други промотивни материјал.

Штандове Уније младих у Реснику обишли су шеф одборничке групе СНС у Скупштини града Београда Александар Мирковић и секретар Градског одбора СНС Београд Александар Марковић.

ТОПЛИ НАПИЦИ ЗА ГРАЂАНЕ РАКОВИЦЕ

Раковички напредњаци још један дан провели су у друштву комшија. На штанду у Борској улици код ресторана „Чачанин“ активисти Уније младих делили су суграђанима кувани чај и друге топле напитке. Осим тога дељен је флајер под називом „Раковица по мери грађана“, последњи број „Информатора“ и други промотивни материјал. Штандове омладине обишао је и председник Општинског одбора СНС Раковица Милосав Миличковић који је разговарао са грађанима о проблемима у насељу.

ИСПУЊЕНО ОБЕЋАЊЕ ДАТО ГРАЂАНИМА РАKОВИЦЕ

ИСПУЊЕНО ОБЕЋАЊЕ ДАТО ГРАЂАНИМА РАKОВИЦЕ - ИЗГРАЂЕНА KАНАЛИЗАЦИЈА У УЛИЦАМА МОМЕ СТАНОЈЛОВИЋА И 17. ОKТОБАР
Изградњом канализације у овом делу насеља Kнежевац омогућено је прикључење на Градску канализациону мрежу са више од 60 породичних кућа и вишеспратница, што ће довести до затварања постојећих септичких јама.
Изграђено је укупно 495 метара фекалне и 508 метара кишне канализације, чиме је раздвојено одвођење атмосферских и отпадних вода.

Pages