Вести

Брига о старијим суграђанима

Раковички напредњаци јуче су се дружили са својим комшијама у насељу. Активисти Месног одбора СНС „Миљаковачки извори“ обишли су породицу Белушевић која живи у Вукасовићевој улици.

БРИГА О КОМШИЈАМА НА ПРВОМ МЕСТУ

Председник Месног одбра СНС „Ресник“ Бранко Филиповић, председник Уније пензионера Војислав Поповић и доктор Миленко Мишкељин из Савета за здравство обишли су данас породицу Јеремић која живи у Подавалској улици.

Ми бринемо о својим комшијама

Раковички напредњаци и данас су се дружили са комшијама. Активисти Месног одбора СНС „Видиковац 2“ обишли су старију комшиницу Мирјану Мишић која живи у улици Видиковачки венац.

ДРУЖЕЊЕ СА ГРАЂАНИМА СТАРЕ РАКОВИЦЕ

Активисти месног одбора СНС „Браћа Величковић“ и данас су се дружили са комшијама. На платоу у улици Пилота Михаила Петровића они су суграђанима делили последњи број „Информатора“ и други промотивни материјал.

"Уместо сајма књига"

Активисти Месног одбора СНС "Миљаковац 1" данас су на штанду код поште у Борској улици, спровели акцију под називом "Уместо сајма књига".

НА УСЛУЗИ ГРАЂАНИМА ПЕТЛОВОГ БРДА

Раковички напредњаци дружили су се данас са грађанима Петловог брда. Активисти Месног одбора СНС „Петлово брдо “ на на пункту на углу улица Опленачке и 11.Крајишке дивизије разговарали су са комшијама, док су им делили последњи број „Информатора“ и други промотивни материјал.

Pages