Вести

ПОСЕТА ВОЛОНТЕРСКОМ ЦЕНТРУ РАКОВИЦЕ

Стефановић: „Дошао сам у Раковицу да се захвалим, не само људима који свакодневно обилазе Београђане који живе у овој општини, већ симболично свим волонтерима, полицајцима и ватрогасцима у Србији“.

ПОЧЕЛА ДЕЗИНФЕКЦИЈА РАКОВИЦЕ

Јавно-комунално предузеће „Градска чистоћа“ започела је дезинфекцију раковичких улица и простора са циљем да се спречи ширење корона вируса.

Дезинфекција Београда је започела синоћ и у плану је да се у наредна два дана читав град буде дезинфикован.

БРИГА О ЉУДИМА НАЈВАЖНИЈИ ЗАДАТАК РАКОВИЧИХ НАПРЕДЊАКА

Волонтерски сервис СНС Раковице је отворен за све старије суграђане и оне којима је наша помоћ неопходна, како би набавили основне животне намирнице и лекове, без излагања додатном ризику напуштања својих домова одлазећи у продавнице, пијацу или апотеку.
Без преке потребе не излазите из куће, а ту смо за Вас сваког дана од 9 до 12 часова и 18 до 20 часова, телефон:011/2562020.

Излет за даме Раковице

Поводом 8. марта Општински одбор СНС Раковица организовао је једнодневни бесплатан излет даме. Пут Орашца и Аранђеловца кренуло је 60 жена из Раковице.

Руже за даме у Реснику

Активисти Уније младих данас су у Реснику честитали дамама 8. март. Млади раковички напрењаци су на пункту делили дамама цвеће уз најлепше жеље за овај празник.

Руже дамама на Миљаковцу

Активисти Месног одбора СНС „Миљаковац 1“ честитали су данас дамама 8. март. Напредњаци Миљаковца на штанду у улици Богдана Жерајића делили су суграђанкама цвеће као знак пажње и захвалности.

ОПШТИНСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЧЕСТИТАО ПРИПАДНИЦИМА ЛЕПШЕГ ПОЛА 8. МАРТ

Функционери СНС, на челу са чланом Председништва СНС и председником Општинског одбора СНС Раковица Милосавом Миликовићем и активистима Уније младих, делили су дамама на Видиковцу цвеће за 8. март.

Pages