Вести

ЈОШ ЈЕДАН КОРАК У БОРБИ ЗА ЧИСТИЈЕ, ЛЕПШЕ И ЗДРАВИЈЕ ОКРУЖЕЊЕ

Активисти МО „Сунчани брег“, са жељом да улепшају насеље у којем живе, организовали су акцију уређења кошаркашког терена, поправили ограду, покупили накупљени отпад, и на крају засадили нове саднице дрвећа.

Ново дружење са комшијама

Традиционално викенд смо провели у дружењу са нашим комшијама на штандовима широм Раковице. У присуству активиста и функционера Српске напредне странке заједно смо са нашим суграђанима правили планове за бољу Раковицу.

ОПОЗИЦИОНА МРЖЊА МЕТАСТАЗИРАЛА У ФАШИЗАМ

Општински одбор СНС Раковица најоштрије осуђује нове позиве на смрт председника Србије Александра Вучића који долазе од стране опозиције. Умрлице са Вучићевим ликом и скандалозним текстом само су наставак болесне кампање коју опозиција води против председника Србије.

Обележена 25. годишњица од почетка Нато агресије

На брду Стражевица у Раковици обележена је 25. годишњица почетка НАТО агресије на нашу земљу. Испред Општинског одбора СНС Раковица венце на спомен обележје „Гласник са Стражевице“ положили су чланови Одбора Марија Јовичић и Марко Јанић.

Пролећно дружење са комшијама

Слушамо комшије и решавамо проблеме. И овог преподнева дружили смо се са суграђанима на штандовима. Разговарали смо о актуелним радовима и другим пројектима у општини.

ЈУТАРЊА КАФА СА КОМШИЈАМА

Недељно јутро смо провели у добром расположењу, уз јутарњу кафу и у разговору са нашим комшијама.
Хвала што нас подржавате јер заједно са вама градимо бољу будућност наше Раковице, Београда и Србије

ДОБРОДОШЛИЦА НОВИМ ЧЛАНОВИМА

Свакога дана у нашу велику СНС породицу пристижу нови саборци. У наше редове су увек добродошли сви честити и добронамерни људи који су спремни да кроз лични рад допринесу да наша Раковица буде лепше место за живот.

ВИКЕНД СА КОМШИЈАМА

Наши активисти су уз поделу материјала попричали са суграђанима, а порука свих нас је апсолутна подршка политици Александра Вучића. Са грађанима је разговарао и потпредседник Извршног одбора Бранко Маловић.

Срећан 8. март

Данас је светски дан жена, тим поводом активисти и функционери СНС Раковица су организовали инфо пултове на више локација на којима су припадницама лепшег пола уз осмех и цвеће честитали празник.

Pages