Саопштења

ОСТАЛИ БЕЗ ФОТЕЉА АЛИ БИ И ДАЉЕ ДА КАДРИРАЈУ И ВЛАДАЈУ

Јеремићевцима смета протеклих девет година у којима је одговорност за вршење власти у Раковици има Српска напредна странка, у којима је направљен одлучан пресек са нерадништвом и јавашлуком које је владало у Oпштини.

КАДА ПОЛИТИЧКЕ ШТЕТОЧИНЕ СВОЈА ЗЛОДЕЛА ПРИПИСУЈУ ДРУГИМА

Људи који су попут Јеремића и Ђиласа који су директно одговорни за уништење читавог раковичког басена, људи који су преко ноћи угасили фабрике и оставили више од 20 хиљада људи без посла, данас без трунке срама то приписују другима.

ЉУБИШИЋ: МИ СМО НАУЧЕНИ ДА РАДИМО, ВИ ДА ДОГРАБИТЕ ФОТЕЉЕ

То што мислите да је срамота урадити нешто за своју општину, почевши од фарбања клупица, чишћења паркова, то је искључиво ваш однос према тој истој средини у којој живите и према комшијама са којима живите.

НИКОЛИЋ: ПОЛИТИЧКЕ ШТЕТОЧИНЕ НАРОД ОДАВНО ПОСЛАО У ПОЛИТИЧКИ ЗАБОРАВ

Иако знамо да су њихови мождани капацитети сужени и усмерени стриктно на сопствени џеп, није било за очекивати да ће се бестидно обрушити на медицинске сестре, вредне раднике, али и многа друга часна занимања која са поносом и пре свега поштено, обављају грађани Раковице, Београда и Србије.

КАДА СЕ ЈЕРЕМИЋЕВЕ КУКАВИЦЕ ПОНОСЕ КУКАВИЧЛУКОМ

„Јунаци“ борбе против корона вируса из редова странке Вука Јеремића у Раковици поново су се „храбро“ огласили. Поносни на своје скривање у рупама током трајања ванредног стања они су поново кренули да пљују оне који су на терену помагали грађанима.

КОЦИЋ: НАРОДНА СТРАНКА ДЕЛИ ГРАЂАНЕ РАКОВИЦЕ

Српска напредна странка је у периоду од преузимања одговорности за вршење власти обновила паркове који су у време ваше владавине девастирани, бетонирала је стазе које нису обнављане од њихове изградње, уредила улице које су у време док сте ви господарили Раковицом биле у јадном стању и све то у урбаним деловима наше општине.

Pages