Саопштења

ТАЈКУНСКА ОПОЗИЦИЈА КОРИСТИ ГЕБЕЛСОВЕ МЕТОДЕ

Општински одбор Српске напредне странке Раковица најоштрије осуђује наставак морбидне кампање против председника Александра Вучића, његове породице и најближих сарадника.
По ко зна који пут смо сведоци удружених напада тајкунских таблоида, као и партија које су окупљене око Драгана Ђиласа.

СИМИЋ: МРЗИТЕЉИ НАСТАВЉАЈУ НАПАДЕ НА ПОРОДИЦУ ВУЧИЋ

Ти исти који су написали текст да је Андреј Вучић неформални премијер и сличне неистине, заправо не могу да се помире са чињеницом да Србију данас воде људи који воле своју отаџбину, који су лојални интересима своје државе и свог народа.

Суд народа је најважнији

Симић: Свима који просе власт код странаца треба да одзвањају у ушима речи председника Александра Вучића који је рекао: „За мене је суд мог народа од пресудног значаја и не чекам никог из иностранства да ми доноси пресуде о вољи мог народа“.

БОЛЕСНА МРЖЊА ПРЕМА ВУЧИЋУ ЈЕ ПИТАЊЕ ЗА ДУБОКУ ПСИХОАНАЛИЗУ

Данас смо били сведоци још једног излива патолошке мржње према председнику Александру Вучићу. Узнемирујућа фотографија на којој је председник Србије Александар Вучић са црвеном фарбом преко главе, што асоцира на крв, појавила се на Н1, што доказује да Шолакови медији и Ђиласова опозиција не знају шта је част, морал, и етичко понашање.

Оштра осуда опозиционог дивљања

Општински одбор СНС Раковица најоштрије осуђује дивљање опозиције испред РИК-а и Скупштине града Београда. Ђиласови хулигани, фрустрирани због изборног пораза поново су ударили на Србију, покушавши да направе нови Мајдан.

Pages