Саопштења

НИКОЛИЋ: КАДА НЕ СМЕШ НА ОЧИ НАРОДУ, ОНДА ПИШИ ЛАЖИ

Ако се неко пита како беспосличари и примитивци замишљају политику, довољно је да чита саопштења која као на траци „штанцују“ Ђиласови и Јеремићеви јуришници. Још један такав надреалан политички памфлет дошао је из фабрике лажи Народне странке у Раковици. Данас је у том бедном покушају политичког саопштења мета напада честити и потени људи који се на озбиљан и одговоран начин баве политиком и решавањем проблема грађана. Као и увек, када не могу да се нађу озбиљне замерке у образовању, каријери и резултатима неке особе, онда се користе кафански трачеви и измишљотине. Али на ту пљувачину која је својствена и која пристаје људима попут Јеремића и Ђиласа и њихових пулена грађани су навикли и по томе их препознају.

ГРУЈИЋ: ЂИЛАСОВИ И ЈЕРЕМИЋЕВИ ПОЛТРОНИ ДОЖИВЕЛИ АМНЕЗИЈУ

Да су Ђилас и Јеремић и њихови “сателити” у Раковици по ко зна који пут доживели амнезију доказ је данашње саопштење Народне странке.
Ти Ђиласови "полтрончићи" нису се сетили да објасне зашто су преко ноћи, за време њиховог газдовања Београдом, само у Раковици оставили без посла више од 20.000 људи.
Уместо „тастатурисања“ и бављења друштвеним мрежама нека објасне зашто подржавају нападе на жене без обзира из које професије да долазе.

СТОЈКОВИЋ: ЈЕРЕМИЋЕВИ ПУЛЕНИ БЛАТЕ ЧЕСТИТЕ ЉУДЕ У РАКОВИЦИ

Да би се политиком бавио на озбиљан начин није довољно само блатити људе и провлачити их кроз муљ и каљугу већ је потребно понудити нешто грађанима, бирачима и за то добити подршку. Видели смо шта је скупа Јеремићева спољна политика донела нашој земљи, сећамо се и астрономских хотелских рачуна, авио смештаја и аранжмана на најскупљим дестинацијама, „трошкарења” државног новца и лагодног живота на грбачи народа. А резултат тог бахаћења је НУЛА! Тачније, још горе од просте нуле!
Нека Јеремћеви пулени, уместо што пишу саопштења, објасне Србима са Косова и Метохије зашто је њихов вођа, супротно здравом разуму, питање решавања статуса јужне српске покрајне избацио из оквира Уједињених нација.

НОВЕ ЗЛОНАМЕРНЕ ОПТУЖБЕ ЂИЛАСОВИХ „ТРАБАНАТА”

За разлику од Ђиласовог времена, када су такви људи једни другима чували леђа, Српска напредна странка је од почетка успоставила нулту толеранцију за криминал и корупцију.
Иако је Бојан Богдановић био помоћник председника општине, то га није поштедело од руке закона, као што неће ни било кога другог. У Раковици нико, ко се бави криминалом, неће бити заштићен и сносиће санкције за своја дела.

НИКОЛИЋ: ПОВЕРЕЊЕ ГРАЂАНА СЕ НЕ КУПУЈЕ, ОНО СЕ СТИЧЕ

За разлику од Ђиласа и Јеремића, за функционере који долазе из редова СНС а који врше јавне функције, једна од основних обавеза је да разговарају са грађанима. Ако данас обичан грађанин може без проблема доћи до председника Србије Александра Вучића, онда свакако може и до председника једне београдске општине попут Раковице.

МИЛИЧКОВИЋ: НАСТАВЉА СЕ ХАЈКА НА ПОЛИЦИЈУ ПО НАЛОГУ ЂИЛАСА

У наставку хајке коју опозиција води по команди Драгана Ђиласа против полиције, а чији су циљ заправо напади на породицу председника Александра Вучића и дестабилизација Србије, синоћ су наступала двојица самозваних експерата за безбедност и функционисање институција.

КОЦИЋ: ЂИЛАСОВИ „ТРАБАНТИ“ ШИРЕ НОВЕ БЕСМИСЛИЦЕ

"Као човек који је до скоро био председник Општине Раковица знам колико је било тешко исправити оно што нам је Ђилас, док је био градоначелник оставио. Човек који је једну радничку и индустријски јаку општину опустошио и вратио средњи век, уништивши јој фабрике и све друго што је вредело, данас пролива крокодилске сузе над судбином грађана."

Pages