Саопштења

НИКОЛИЋ: ВУЛГАРНОСТ ОПОЗИЦИЈЕ УМЕСТО ПЛАНА И ПРОГРАМА

Активисти Народне странке најновијим саопштењем нису успели да сакрију огромну жељу да се докопају власти и фотеље како би наставили оно у чему су их Александар Вучић и Српска напредна странка зауставили 2012.године, а то је черупање државне касе и јахање по грбачи народа.

КОЦИЋ: ЈЕФТИНИ ПОЛИТИЧКИ ПАМФЛЕТ НАРОДНЕ СТРАНКЕ

Данас се на сајту Народне странке појавило писмо повереништва ове странке за Раковицу председнику Градске општине Раковица у коме се на најбестиднији начин омаловажавају успеси које је Општина постигла у претходном периоду.

ЉУБИШИЋ: ЈЕФТИНИМ ЛАЖИМА ВАРАЈУ ГРАЂАНЕ

Нове лажи и прозивке председника Општине Раковица од стране Народне странке доказ су непостојања њихове политике. Да Народна странка, на челу са њеним председником Вуком Јеремићем, има било какву политику да понуди грађанима за њихов бољи живот, они би се тиме и бавили, а не би се бавили измиљотинама и лажима.

ГРУЈИЋ: ЂИЛАСОВИ ПОЛТРОНЧИЋИ И РОБОВИ ПОНОВО ЛАЖУ ГРАЂАНЕ РАКОВИЦЕ

Најновије лажи у форми саопштења поново су на дневном реду једне опозиционе странке и данас. Дотична господа предвођена адвокатом Тешмановићем ни данас се нису удостојили да га потпишу. Плаше се да их и оно мало присталица не остави и не прелете код других, разочарани јер су видели ко их у ствари представља.

СИМИЋ: НОВА СТРАНКА СТАРЕ ЛАЖИ

Данас је странка у осипању, познатија као Народна странка, још једном свој политички рад свела на бедно саопштење у којем осим увреда нема ничега другог. Али шта друго очекивати од странке која је настала од некадашње Демократске странке, која је променом имена помислила да може да превари народ и увери их да су они нека нова, неокаљана политичка сила која се појавила да спасава Србију.

ГРУЈИЋ: ЏАБА САОПШТЕЊА, ГРАЂАНЕ НЕ МОЖЕТЕ ПРЕВАРИТИ

Нисмо дуго чекали да остаци остатака Народне странке који још нису напустили Вука Јеремића, наставе свој виртуелни опозициони рад писањем новог политичког памфлета у којем су поново успели да увреде грађане Раковице.

НИКОЛИЋ: ГРАЂАНИ РАКОВИЦЕ ПО ЗЛУ ПАМТЕ ПУСТОШЕЊА ЂИЛАСА И ЈЕРЕМИЋА

Грађани Раковице све и да хоће не могу да забораве како су „фотељаши“ и узурпатори власти Ђилас и Јеремић до 2012.године жарили и палили нашом општином. Све им је било прече осим како да учине Раковицу бољим местом за живот.

Pages