Вести

Владан Коцић нови председник Општине Раковица

Одборници Скупштине ГО Раковица великом већином гласова изгласали су на данашњој седници Владана Коцића из редова СНС за новог председника Општине Раковица. Коцић је на том месту заменио досадашњег председника Милосава Миличковића, такође из редова СНС-а, који је преузео место државног секретара у Министарству унутрашњих послова Србије.

Владан Коцић је претходно обављао функцију директора Републичког хидрометеоролошког завода Србије, док је у Скупштини ГО Раковица био шеф одборничке групе Српске напредне странке.

У обраћању одборницима нови председник Општине Раковица захвалио се на поверењу и рекао да се може очекивати континуитет у даљем раду.

„Имам намеру да наставим започете пројекте, али и да нешто поправим уколико будем могао. Увек се у потпуности посвећујем послу и институцију у којој радим стављам испред себе“, рекао је нови председник Општине Раковица Владан Коцић.

Он је додао да је приоритет санација штете коју су грађани претрпели услед поплава, док је као најважнији задатак издвојио стварање услова за долазак инвеститора и отварање нових радних места у општини.