Вести

ВЕЛИКО ПРОЛЕЋНО УРЕЂЕЊЕ ВИДИКОВЦА

Раковички напредњаци организовали су данас велику акцију пролећног уређења Видиковца. На иницијативу Савета за спорт, уређени су парк и кошаркашки терен који се налазе између зграда у улици Видиковачки венац 75 и 79. У акцији су заједно учествовали активисти Савета за спорт, Уније младих и месних одбора СНС Видиковац 1 и 2. Акцију је обишао и члан Председништва СНС Милосав Миличковић.
Он је похвалио акцију уређења истакавши да је једна од обавеза Српске напредне странке да увек буде на услузи грађанима и да њени активисти личним примером покажу како се на прави начин брине о општини. Миличковић је позвао раковичке напредњаке да са наставе да организују акције уређења и од Раковице праве лепше место за живот.
Вредни раковички напредњаци покупили су смеће са терена, парка и околних зелених површина. У парку је офарбан дечји мобилијар и клупице док су офарбане и ђубријере које су претходно испражњене. На кошаркашком терену који је очишћен исцртане су нове линије.
Осим тога, поводом верског празника Цвети на улазима у зграде на Видиковачком венцу 77 и 79, раковички напредњаци засадили су цвеће.
Захваљујући залагању Градске општине Раковица у којој одговорност за вршење власти има СНС, на појединим зградама у близини је комплетно реконструисана фасада, чиме је овај крај постао још лепши и пријатнији за живот.