Вести

УРЕЂЕНЕ ЗЕЛЕНЕ ПОВРШИНЕ КОД КОШАРКАШКОГ ТЕРЕНА НА СУНЧАНОМ БРЕГУ

Напредњаци Раковице и данашњи дан су искористили за акцију уређења општине. Велики број активиста Општинског одбора СНС Раковица, данас је уређивао зелене површине око кошаркашког терена и дечјег игралишта на Сунчаном брегу.

Зелене површине су покошене и раскрчено је шибље које је спречавало прилаз дечјим реквизитима на игралишту. Кошаркашки терен је очишћен, док је замењена једна поломљена кошаркашка табла. Са терена и околних површина покупљено је смеће, док су дечји реквизити на дечјем игралишту офарбани.

Члан Председништва СНС Милосав Миличковић, који је иницирао акцију, рекао је да раковички напредњаци увек помажу комшијама и труде се да уреде јавне површине, како би грађани могли несметано да их користе. Он је истакао да је посебно задовољан што из недеље у недељу у оваквим акцијама учествује све већи број активиста Општинског одбора СНС Раковица.

Претходних недеља раковички напредњаци су уредили дечје игралиште и спортски терен у улици Усек, зелене површине на језеру у Реснику, уређено је шеталиште и корито реке Топчидерке код улице Александра Војиновића. Са сличним акцијама наставиће се и у наредном периоду.