Вести

Уређен парк у Вукасовићевој улици

Захваљујући вредним раковичким напредњацима, малишани Раковице су добили ново место за игру. У Вукасовићевој улици код броја 92 првобитно је постављена расвета, приликом реконструкције паркића постављене су четири клупице, једна дупла љуљашка и клацкалица, вртешка и две ђубријере.

Активисти Месног одбора „Миљаковачки извори“ и Савета за спорт ОО СНС Раковица заједно су офарбали парковски мобилијар, уклонили отпатке и комплетно уредили зелену површину. Осим тога, вредни раковички напредњаци су уредили још један запуштени парк који се налази у близини, где су такође офарбали мобилијар, очистили и уредили зелену површину.

Ову акција раковичких напредњака поздравио је велики број грађана насеља Миљаковац 2, који сада имају уређене зелене оазе за уживање. Они су се захвалили активистима СНС са Раковице што су се одазвали њиховом позиву да се паркови уреде.
Акцију је обишао и секретар Општинског одбора СНС Раковица и председник Општине Раковица Владан Коцић, који је разговарао са суграђанима о проблемима у насељу.
У близини парка постављена су два пункта са којег је грађанима дељен експозе премијера Владе Србије Александра Вучића, последњи број Информатора и други промотивни материјал.