Вести

Уједињени можемо све-Пролећно уређење Скојевског насеља

Члан Председништва Српске напредне странке Зоран Бабић, учествовао је у акцији уређења зелених површина, фарбања мобилијара, гелендера, улаза и клупа у Скојевском насељу са активистима Српске напредне странке Општинског одбора Раковица.

„Увек ми је задовољство да учествујем у овако племенитим акцијама, јер управо такве акције пружају осећај заједништва и сви смо овде са циљем да учинимо нашу Србију лепшом", управо се, поручио је Бабић Српска напредна странка тиме и бави.

"Две године уназад скидамо прљавштину са зидова Србије насталу пљачкашким корупцијама и криминалом претходних година и сређујемо је у намери да засија пуним сјајем", рекао је Бабић.

„За разлику од других, једино је Српска напредна странка опредељена да изградимо пристојну и нормалну државу у којој ће сви људи имати подједнака права да се запосле, да имају бољу здравствену заштиту, боље школство и државу у којој ће бити владавина права", истакао је Бабић.

"Због тога је веома важно да 24. априла сви изађемо на изборе, гласамо за политику будућности а не политику прошлости, да дамо глас за бољу, модернију и уређенију Србију", поручио је Бабић.