Вести

Уједињени до победе у Раковици

Драги Раковчани,
 

Убедљива изборна победа Српске напредне странке (СНС) у Србији и Раковици, прилика је да честитамо и захвалимо бирачима што су, својим гласовима, омогућили да нашу земљу и општину воде они који најбоље знају шта су суштинске потребе грађана и како се оне задовољавају.

Изборни резултат је убедљива потврда да је Србија масовно прихватила реформски курс Владе на чијем је челу лидер СНС Александар Вучић. Политичар чију визију развоја земље разуме и подржава и међународна заједница.
СНС је на нивоу целе Србије, као убедљиви победник, са освојеном скоро половином од укупног броја гласова, остварила историјски  резултат. Свој најбољи изборни биланс забележила је и СНС у Раковици.
Остварени успеси су разлог за задовољство, пошто су потврда исправног рада наше странке, али и обавеза да у данима који долазе радимо још марљивије. Јер, како је нагласио председник Вучић, најновији избори су "глас за просперитетну будућност", коју ће обележити и развој демократије и људских права у Србији.
 
Нема сумње да ће СНС знати да искористи добијено поверење и да ће то резултирати економским јачањем Србије и подизањем њеног угледа у свету. 
 
Остварени резултат у Скупштини Градске општине Раковица, даће нам подстрек да наставимо са реализацијом кључних инфраструктурних пројеката који ће допринети локалном развоју наше Општине и који ће створити добар амбијент у коме ће грађани Раковице живети боље.
 
 
Српска напредна странка
Општински одбор Раковица