Вести

Раковички напредњаци за малишане

Раковички напредњаци наставили су да помажу угрожене становнике општине који су након поплава смештај нашли у хотелу „ДМБ“ у Раковици. Потпредседник Општинског одбора СНС Раковица Цвијетин Ђукановић и председница Савета за културу ОО СНС Раковица Снежана Предојевић организовали су одлазак 34 малишана из хотела у играоницу „Колосеум“.

Малишани који заједно са родитељима већ другу недељу бораве ван својих домова који су били поплављени, уживали су два сата у безбрижној игри у забави. За малишане су обезбеђени пица и сокови, док су све време били у пратњи родитеља.

У хотелу „ДМБ“ Општина Раковица, у којој одговорност за управљање општином има СНС, обезбедила је бесплатан смештај за 124 суграђана који су евакуисани након поплава. За кратко време Општина Раковица им је обезбедила храну, воду, пакете са хигијеном, одећу и целодневну медицинску негу.

Раковички напредњаци су такође помигли у више наврата евакуисане суграђане одневши пакете помоћи. Такође, активисти СНС Раковица у више наврата донирали су хуманитарну помоћ за евакуисане грађане Обреновца који су смештени у колективним центрима.

Са сличним акцијама Општински одбор СНС Раковица наставиће и у наредном периоду.