Вести

Радови у раковичким школама

Раковичке основне школе увелико се припремају за наредну школску годину. У Основној школи „Ђура Јакшић“ на Канаревом брду урађен је део водоводне и канализационе мреже, израђен је плато са чесмом у дворишту школе, саниран мултифункционални терен, постављена је нова ограда око терена, капија и стубови, док су у току радови у унутрашњости школе, на делу крова и столарији.

Највећи део средстава за радове у овој основној школи обезбедила је Градска општина Раковица у којој одговорност за вршење власти има Српска напредна странка.

Током ове школске године Градска општина Раковица већ је финансирала радове у Основној школи „14. октобар“ у Кнежевцу где су завршени комплетни електроинсталациони и молерско-фарбарски радови, уређени су ходници школе, фискултурна сала, кабинет за информатику и зборнице.

До почетка нове школске године одређени су приоритети и у осталим раковичким школама, где ће се Градска општина Раковица, у сарадњи са Секретаријатом за образовање, трудити да обезбеди средства за њихову реализацију.