Вести

Пункт Савета за пољопривреду на Канаревом брду

Савет за пољопривреду Општинског одбора СНС Раковица, држао је данас пункт на Канаревом брду, преко пута „Максија“ у Борској улици. Активисти Савета дружили су се са грађанима и упознавали их о раду Савета, услугама које пружа, пре свега помоћ при регистрацији пољопривредних домаћинстава и апликацији за бесповратна средства која дају град и република.

Грађани су такође упознати да је организација Сајма меда, који је јуче отворен у парку у Вукасовићевој улици, само последња активност Савета за пољопривреду.

Пункт Савета за пољопривреду посетио је велики број грађана, не само са Раковице, већ и из других делова Београда, који су се заинтересовали за услуге које пружа Савет.

Грађанима је дељен последњи број „Информатора“ и други промотивни материјал, уз позив да посете Сајам меда, као и да прате дуге акције које организују раковички напредњаци. Грађани су искористили прилику и да се учлане у Српску напредну странку.
Након тога, председник Савета за пољопривреду Владимир Јовановић са активистима обишли су штандове на Сајму меда и разговарали са произвођачима и грађанима.