Вести

Пролећно уређење насеља Кошутњак

Још један пролећни дан раковички напредњаци су искористили да уреде зелене површине у општини. Велики број активиста Општинског одбора СНС Раковица учествовао је у пролећној акцији чишћења насеља Стари Кошутњак.

Раковички напредњаци уклањали су отпатке, косили траву, фарбали клупице, љуљашке, клацкалице и остали парковски мобилијар у више паркова, и других зелених површина које се налазе између улица Српских ударних бригада и Матије Гупца. Осим тога, уређен је и спортски терен у близини Пете економске школе.

Радове на уређењу насеља Стари Кошутњак посетили су секретар Општинског одбора СНС Раковица Владан Коцић и секретарка координатора Савета СНС, Градског одбора Београд Андреа Радуловић.
У близини су били постављени пункови на коме су активисти разговарали са грађанима и делили последњи број Информатора и други промотивни материјал.

Активисти ОО СНС Раковица, поручили су суграђанима који су хвалили њихову акцију, да само уједињени можемо помоћи Влади Србије и премијеру Александру Вучићу, да извуку земљу из кризе.

Са сличним акцијама раковички напредњаци ће наставити и у наредном периоду.