Вести

Поклони за наше најмлађе

Малим знаком пажње трудимо се да покажемо да бринемо, и да смо нашим комшијама увек на располагању, нарочито када је реч о најмлађим суграђанима. Зато смо и ове недеље малишанима Раковице поделили поклоне, а средства за куповину су обезбедили наши чланови и активисти.
Данас су раковички напредњаци посетилили породице Томић и Кузмановић у насељу Миљаковац 3 и њихове малишане обрадовали новим бициклима.
У насељу Сунчани брег посетили смо породицу Мијатовић и малом Николи поклонили нов бицикл. Нашу младу суграђанку Јованку Животић која живи на Видиковцу, такође смо обрадовали новим бициклом.
На Кошутњаку смо посетили породицу Ђаковић са четворо деце, три близанца и једног старијег брата којима смо уручили нови бицикл. Нови бицикл је добио и петогодишњи Љубомир који живи у улици Патријарха Павла.
Док су мала Николина Иванишевић на Канаревом брду и Наташа Петровић на Миљаковачким изворима на поклон добиле пакетиће са играчкама за девојчице.
Нашим најмлађим суграђанима смо пожелели да буду добра и вредна деца, и да на њиховим лицима увек блиста осмех, док смо њиховим родитељима упутили захвалност на непрекидној подршци Српској напредној странци.