Вести

ОПОЗИЦИОНА МРЖЊА МЕТАСТАЗИРАЛА У ФАШИЗАМ

Општински одбор СНС Раковица најоштрије осуђује нове позиве на смрт председника Србије Александра Вучића који долазе од стране опозиције. Умрлице са Вучићевим ликом и скандалозним текстом само су наставак болесне кампање коју опозиција води против председника Србије.
 
На жалост ово нас не чуди. Након бројних напада на активисте Српске напредне странке, након срамотних објава и извештавања тајкунских медија који су пре неколико дана оптужили Србију да је крива за бомбардовање, ово је само наставак исте изопачене кампање која се води против наше земље.
 
Сви ови догађаји су само доказ да је мржња коју преко тајкунских медија сеју опозициони лидери, полако али сигурно метастазирала у чист фашизам.
 
Ипак, све има границе. Србија је демократска земља у којој важе закони. Због тога позивамо надлежне органе да приведу правди оне који поново цртају мету председнику Вучићу. Грађани Србије су те аутошовинисте, примитивце и прикривене фашисте одавно изопштили и поверење су дали онима који брину о држави и народу. И тако ће бити и 2. јуна када народ Србије поново изађе на изборе.
 
Општински одбор СНС Раковицa