Вести

Обележен Међународни дан старих

Поводом Међународног дана старих, Милош Симић председник Општинског одбора СНС Раковица је са својим сарадницима обишао наше најстарије суграђане.
Овом приликом смо прво били у гостима код наших драгих комшиница Радмиле Радојевић, која живи у насељу Браћа Величковић, као и код њене имењакиње Радмиле Ђурашковић која живи на Петловом брду. Обе наше суграђанке су нас примиле срдачно, веселе и насмејане, док им је Симић честитао овај дан уз пригодне поклоне и жељу да их и даље служи здравље.
Затим смо обишли нашег 77-годишњег суграђанина Милована Савића који живи у улици Сердара Јанка Вукотића на Лабудовом брду. Са господином Милованом имали смо пријатан разговор, где нас је упознао са својим животом, каријером професора у средњој школи, као и многим другим искуствима кроз које је прошао.
„Желимо да вама, пензионерима, покажемо нашу захвалност за разумевање и подршку коју сте пружили Александру Вучићу и Српској напредној странци, а ми ћемо се трудити да вам се на сваки могући начин одужимо.
Брига о најстаријим грађанима је приоритет јер су пензионери ти који су изградили нашу земљу“, поручио је Симић нашим драгим комшијама. Током разговора у коме је било речи како о прошлости тако и о будућности, Симић је наше суграђане обавестио о једнократној помоћи која ће бити исплаћена крајем новембра, као и повећању пензија које је најавио Председник Вучић