Вести

Нови паркић за малишане у Реснику

Општински одбор Српске напредне странке Раковица у сарадњи са активистима Месног одбора „Авала град“, реновирали су паркић у Реснику у Јелезовачкој улици код броја 40 и малишанима обезбедили нови простор за игру и дружење. Напредњаци са месног одбора „Авала град“, засукали су рукаве и помогли да паркић засија и постане ново место окупљања најмлађих.

Пре акције сређивања, у парку није било мобилијара који су деца могла да користе. Уништене љуљашке и клацкалице, клупе без седала, некадашњи кошаркашки терен без коша, сада су само лоша слика.

Месни одбор „Авала град“ је на иницијативу грађана Ресника, реновирао мобилијар, поставио нове љуљашке и клацкалице, замењене су даске на клупама, обележен је кошаркашки терен и постављен нови кош.

У протеклом периоду, напредњаци из Раковице су поставили столове за стони тенис на више локација у Раковици. На Видиковцу је недавно одржан бесплатан турнир у стоном тенису, а на теренима Миљаковца 1, прошлог викенда млади су се дружили и рекреирали на кошаркашком турниру. У месецима који следе, Општински одбор Српске напредне странке Раковица ће младима понудити још бесплатних спортских садржаја како би употпунили лето са квалитетним спортским манифестацијама.