Вести

Нов бицикл за мале Даниловиће

Жеља нам је да видимо осмех на лицима наше деце и да обрадујемо што више наших малишана. Зато је данас, Снежана Чингелић одборница СНС у Скупштини града Београда посетила вишечлану породицу Даниловић која живи у Кнежевцу.
Даниловићи су складна породица која има троје деце, две ћерке и сина, а ускоро очекују још једну девојчицу. Ово је била прилика да Снежана најстаријој Андријани уручи бицикл као поклон обезбеђен из личних средстава. Пожелела јој је да буде добар ђак, да слуша родитеље, али и да ужива у игри и детињству. Док је Андријана обећала да ће бицикл возити заједно са браћом и сестрама.
У разговору Даниловићи су истакли да им је важан осећај припадности и сигурности и да нас подржавају јер су патриотизам, заједништво, одговорност и брига о људима темељи на којима почива Српска напредна странка.
Пратећи политику Српске напредне странке и Александра Вучића увек ћемо бити уз своје комшије јер нам је приоритет брига о људима и свакодневно решавање проблема обичног човека поручила је Чингелићева.