Вести

Напредњаци донирали колица

Напредњаци Раковице одазвали су се апелу 55-годишње суграђанке Снежане Станимировић која је замолила да јој се обезбеде нова колица. Снежана је непокретна, живи у насељу Стари Кошутњак заједно са ћерком и четворогодишњим унуком који брину о њој.

Снежана је пуних девет година користила колица која су јој такође обезбедили активисти СНС Раковица. Имајући у виду да су она дотрајала, Снежана је била приморана да потражи друга. Како каже, помоћ није желела да тражи од других институција, јер су јој до сада највише помогли представници СНС-а.

„Захвална сам Српској напредној странци што ми је поново помогла. Нова колица су ми била неопходна да бих се безбедније кретала када сам сама са унуком, пошто су на старим делови већ дотрајали,“ навела је Снежана.

Напредњаци су помагали Снежани и њеној породици и раније. Поставили су рампу испред саме зграде.

„Пресрећна сам што је мама добила нова колица како би се кретала лакше и безбедније када ја нисам поред ње. Сада ће моћи да се стара о Матеји и да излази са њим у двориште испред зграде током ових лепих дана,“ рекла је 25-годишња ћерка Милица.

ОО СНС Раковица ће наставити да помаже породици Станимировић и у што краћем року обезбедиће им пакет основних животних намирница и играчке за Матеју.