Вести

Кошаркашки турнир „Буди део тима“

Општински одбор Српске напредне странке Раковица, у склопу кампање "Буди део тима" организовао је, на теренима у улици Славољуба Вуксановића у насељу Миљаковачки извори, бесплатни кошаркашки турнир. На турниру који је организован у циљу промовисања здравих стилова живота и бесплатног спорта учествовало је 20 екипа.

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Раковица Милосав Миличковић рекао је да су за напредњаке млади приоритет и да ће СНС и у будуће имати низ акција намењених младима .

„У склопу кампање "Буди део тима", општински одбор Српске напредне странке Раковице организоваће током лета низ акција које имају за циљ промоцију здравих стилова живота и бесплатног спорта. У суботу смо обновили једно запуштено игралиште у насељу Стара Раковица. На Стражевици после 20 година градимо ново игралиште, које је иницирао један 13-годишњи дечак. До сада смо обновили више од 15 спортских терена и дечијих игралишта у Раковици, а поставили смо и фитнес справе и свим деловима општине. Са сличним акцијама наставићемо и даље“, рекао је Миличковић и додао да је брига за младе приоритет као и да су здраве генерације капитал за будућност.

Он је позвао младе, али и све остале суграђане, да се током лета прикључе кампањи „Буди део тима“.

Кампању Општинаког одбора СНС Раковица подржао је велики број грађана који су се окупили на теренима у Вукасовићевој улици, где су осим кошаркашког турнира, уживали у лепом времену и дружењу са активистима Српске напредне странке.

Прошле недеље, у оквиру кампање „Буди део тима“, на Видиковцу је одржан бесплатни турнир под називом „Стони тенис је изазов“, где се такође велики број грађана прикључио акцији. Са сличним активностима Општински одбор Српске напредне странке Раковица наставиће и у наредном периоду.