Вести

Фудбалски турнир „Буди део тима“

Општински одбор Српске напредне странке Раковица, у наставку кампање "Буди део тима", организовао је турнир у малом фудбалу који је одржан на теренима у Јелезовачкој улици у Реснику.

Председник Општинског одбора Српска напредне странке Раковица Милосав Миличковић рекао је да је ово само једна у низу акција посвећена пре свега младима где се промовишу здрави стилови живота, али и сјајна прилика за дружење комшија.

„Окупили смо се данас овде у Реснику на турниру у малом фудбалу којим смо наставили нашу кампању 'Буди део тима' којом промовишемо здраве стилове живота међу младима. Данас се на турниру окупило више од 20 фудбалских екипа, не само мојих комшија из Ресника,  већ из целе Раковице које су по овом прелепом дану уживали у спортском надметању и дружењу. Посебно ме радује велики број гледалаца који су у сјајном расположењу пратили фудбалске мечеве и подржали нашу кампањи. Нисмо заборавили ни наше старије суграђане за које смо наредне недеље организовали турнир у шаху који ће се одржати у Скојевском насељу“, рекао је Миличковић

Он је најавио да ће се са сличним акцијама у Раковици наставити и у наредном периоду и позвао је младе, али и остале суграђане да се прикључе кампањи..

У склопу кампање „Буди део тима“ у Раковици су до сада  већ одржани турнири у стоном тенису и кошарци, а након фудбалског турнира, као што је најављено, на ред долази тунир у шаху.