Вести

Акција уређења старог Кошутњака

Без обзира на велике врућине, раковички напредњаци наставили су са акцијама уређења општине. Активисти Савета за пољопривреду ОО СНС Раковица предвођени председником Савета Владимиром Јовановићем прекречили су графите и уредили зелене површине око зграде у улици Пере Велимировића на Старом Кошутњаку.

Вредни раковички напредњаци прекречили су површине стамбене зграде где су били исцртани графити, покосили су траву на зеленим површинама, уклонили су смеће. Осим тога постављена је нова ђубријера у којој ће моћи да се одлаже смеће. Акцију уређења на Старом Кошутњаку посетио и секретар Општинског одбора СНС Раковица Владан Коцић, који је искористио прилику и да поразговара са грађанима овог дела Раковице.

Раковички напредњаци су за акцију уређења добили велике похвале суграђана који живе у згради, док су се многе комшије прикључиле улепшавању њиховог комшилука.

У претходном периоду на иницијативу председника Савета испред зграде постављене су клупице као и рампа за лица са посебним потребама, посађена су и три стабла. Планирано је да овај део Раковице ускоро добије и јавно осветљење, чиме ће бити испуњено обећање које су раковички напредњаци дали суграђанима.