Саопштења

Суд народа је најважнији

Данас је због више ствари историјски дан за Србију. Данас је српска опозиција наступила у Европском парламенту и отворено тражила санкције за своју земљу, као и многе друге лоше ствари за Србију.

Наступ српске опозиције је историјски због бешчашћа, аутошовинизма и потпуног презира за сопствену државу и народ који су тамо приказали. Таква срамота је незабележена у нашој историји.

Са друге стране, данас је дан када ће Александар Вучић, у Савету безбедности УН изаћи пред највеће силе света да каже истину о страдању Срба на Космету. Истина која неће бити пријатна за покровитеље косовске независности, али која ће им свакако бити саопштена у лице.

У та два наступа видеће се разлика између две Србије, једне која је патриотска и која се у најтежим условима бори за свој народ против најјачих и друге, која је поданичка и која жели да се покори туђину како би добила мрву власти.

Нема потребе да се образлаже кога народ подржава, то је јасно на изборима. На крају, свима који просе власт код странаца треба да одзвањају у ушима речи председника Александра Вучића који је рекао: „За мене је суд мог народа од пресудног значаја и не чекам никог из иностранства да ми доноси пресуде о вољи мог народа“.

Живела Србија!

Живео Александар Вучић!

 

Милош Симић,

председник Општинског одбора СНС Раковица