Саопштења

СТОЈКОВИЋ: УМИШЉЕНА ЕЛИТА БЕЗ ПОДРШКЕ НАРОДА

Данас је група „политичке аристократије“ познатија под називом Народна странка, тачније њено фантомско повереништво у Раковици, удостојила грађане још једног покушаја политичког саопштења.
Јасно је да се политичко животарење Народне странке и своди на писање политичких памфлета, јер када не смеш народу пред очи због свега што си чинио док си био на власти, сакривање иза тастатуре остаје једина опција.
Али надали смо се да ћемо данас у новом виртуелном писму фантомског повереништва Народне странке из Раковице видети макар нешто што личи на план и програм којим ће изаћи пред своје комшије, родбину, суграђане. Наравно, тако нечега ни у овом последњем саопштењу није било. Уместо тога била је још већа количина лажи и увреда.
Све ово је већ виђено од партије чији је вођа Вук Јеремић, заједно са Драганом Ђиласом, темељно пустошио Раковицу, Београд и Србију. Данас нам исти ти људи, који су уништили раковичке фабрике и без посла оставиле више од 20 хиљада вредних радника, објашњавају како треба асфалтирати улицу.
Знамо ми да су они асфалт видели само на слици, да никада, док су „јахали“ Раковицом, нису пришли багеру, као и да су вешто избегавали да угазе блато многих неасфалтираних раковичких улица.
Али нам није јасно како су се баш они који од инфраструктурних радова имају само изградњу куће Великог брата у Пионирском граду, нашли позвани да коментаришу асфалтирање. Наравно, њима не смета када својим скупоценим колима данас могу да прођу тим асфалтираним улицама који су у њихово време подсећали на средњевековне блатњаве друмове, али се смеју када и данас виде машине које постављају асфалт.
На њихову жалост, асфалтирања у Раковици ће бити још више. Као што ће се још више улагати у изградњу канализације, водовода, паркова, вртића, обнову школа, као и у завршетак свих других инфраструктурних радова који подижу квалитет живота грађана Раковице.
Штеточинско управљање, расипање новца, пустошење државне касе, уништење фабрика, дивља градња, шиканирање грађана су, на велику жалост политичких „аристократа“ из Јеремићеве и Ђиласове странке, прошлост. Александар Вучић је својом политиком на сметлиште историје послао паразитски начин управљања државом и пљачку народних пара.
То значи да не постоји саопштење, које ће политиканти из Јеремићеве и Ђиласове партије саставити, не постоје увреде које ће несумњиво написати, а да ће нас натерати да мењамо политику од које највећу корист имају грађани.
Да ли смо у праву на крају суд дају управо грађани на изборима. Имајући у виду да Српска напредна странка у Раковици на сваким изборима има све већу подршку, народ је своје рекао.
Душица Стојковић,
народна посланица из Раковице