Саопштења

СТОЈКОВИЋ: ЈЕРЕМИЋЕВИ ПУЛЕНИ БЛАТЕ ЧЕСТИТЕ ЉУДЕ У РАКОВИЦИ

Када те нападне повреништво локалног одбора партије које нема ни програм нити било какву политичку идеју онда се запиташ у чему је њихов проблем и ко је овде луд?!
Партија без вође, идеје, платформе, са Јеремићем који је показао шта све зна по питању упропашћавања земље и са доказаном погубном спољном политиком коју је водио док је био министар спољних послова, нема шта друго да понуди осим саопштења.
И заиста, шта је друго остало човеку који је бирао све странпутице у решавању “косовског питања” и који је заслужан што се питање статуса јужне српске покрајне изместило из оквира Уједињених нација. Шта је остало човеку који је на власти доносио погрешне стратешке одлуке и чије потезе данас славе приштинске власти као важан корак ка њиховој независности.
Политичка заоставштина Вука Јеремића је без сумње довољан материјал за ново дело „Страдија 2”. И да је Домановић жив нема сумње да би му Јеремић био вечита инспирација за нова дела.
Јеремићу би било боље да се бави собом и да натенане прво преиспита разлоге зашто га свакога дана напуштају људи који су му веровали, а који су га на крају „провалили“ да нити има памети, нити мудрости да промовше неке нове идеје на политичкој сцени Србије.
Да би се политиком бавио на озбиљан начин није довољно само блатити људе и провлачити их кроз муљ и каљугу већ је потребно понудити нешто грађанима, бирачима и за то добити подршку. Видели смо шта је скупа Јеремићева спољна политика донела нашој земљи, сећамо се и астрономских хотелских рачуна, авио смештаја и аранжмана на најскупљим дестинацијама, „трошкарења” државног новца и лагодног живота на грбачи народа. А резултат тог бахаћења је НУЛА! Тачније, још горе од просте нуле!
Нека Јеремћеви пулени, уместо што пишу саопштења, објасне Србима са Косова и Метохије зашто је њихов вођа, супротно здравом разуму, питање решавања статуса јужне српске покрајне избацио из оквира Уједињених нација.
Наравно одговора на то и многа друга питања нема. Једино остаје празна глава која само звечи и која преко својих локалних пулена напада људе са оствареним биографијама, намерно их називајући погрдним именима, износећи лажи и свакојаке неистине.
За разлику од њих ми ћемо се на изборима борити резултатима, шта смо урадили за грађане Раковице. Разговараћемо директно са народом и као што видите стално смо доступни за сваког грађанина, за сваки предлог, сугестију и евентуалну критику. Зато и подршка Српској напредној странци од 70 одсто гласова није изостала на последњим изборима у Раковици.
Када је у питању моја биографија, она је одавно доступна и јавна, могу је сви видети.
Поносна сам на све остварено до сада и трудићу се да стално напредујем, јер како каже стара народна „човек се учи док је жив”. Наставићу да улажем у своје образовање и стицање додатних вештина јер само тако човек може да траје и напредује.
На постдипломским студијама остварила сам просек од 10,00 као један од стипендиста Фондације „Конрад Аденауер“ на програму „Политичке партије и избори“ на Факултету политичких наука, Универзитета у Београду.
У политици сваки дан научим нешто ново и у пракси и у теорији и не задовољавам се постигнутим јер увек може боље. Када имаш таквог државника и лидера као што је Александар Вучић који је поставио високу лествицу, који читав живот учи и напредује онда се и сам трудиш да из дана у дан упијаш нова знања и вештине, и да непрестано радиш на себи.
Нуле ће увек остати нуле а честити људи ће наставити да раде и реализују започете амбициозне пројекте како би грађани Раковице, Београда и Србије живели боље.
Душица Стојковић
Народни посланик