Саопштења

ПОНОСАН САМ НА РЕЗУЛАТЕ У ПРЕТХОДНОЈ

Поносан сам на све резултате које смо постигли у претходној години, а које је данас у годишњем обраћању представио председник Александар Вучић.

Захваљујући његовој мудрој политици, очували смо мир и наставили смо економски напредак. Данас имамо рекордан број запослених у Србији, највећи прилив директних страних инвестиција, рекордно повећање плата и пензија, огромне подстицаје повећању наталитета, најнижу цену гаса и другу најнижу цену електричне енергије у Европи.

И све то у тешким околностима пандемије вируса ковид 19, рата у Украјини и велике светске економске кризе.

Посебно сам поносан на чињеницу да је Србија на челу са Александром Вучићем успела да настави да води слободарску и независну политику, да ни та педаљ не одустане од политике мира, али и очувања Косова и Метохије.

Са Вучићем на челу, Србија је очувала независност и достојанство у међународним односима. Показала је зубе и одлучан став тамо где су много јаче земље попустиле под притисцима. Сви покушаји уцењивања и дисциплиновања, како би Србија променила политику, остали су неуспешни. Председник Вучић је најбоље описао, да у циркусу можемо видети тигрове и слонове, али не и вукове.

Уверен сам да ћемо и ову годину, која ће бити тешка, са Александром Вучићем на челу, завршити са даљим напретком на свим пољима, као и са независном и слободарском политиком на коју ће грађани Србије бити поносни.