Саопштења

МИЛИЧКОВИЋ: ВУЧИЋУ ЈЕ СРБИЈА УВЕК НА ПРВОМ МЕСТУ

Млађан Ђорђевић је био и остао само фластер свог кума Драгана Ђиласа. Док данас пише епопеје о својој такозваној искрености, самозваном изгарању у борби за Косову и Метохију и залагању за јачање српско-руског пријатељства, никако да објасни зашто ништа од тога није урадио док је био на власти и имао прилику да то покаже делима.

Сем бројних функција које је обављао као помоћник кума Ђиласа, Млађан Ђорђевић је био и саветник Бориса Тадића у време док је овај био председник Србије. Сва тројица заједно су се истакли, као што је у народу добро познато, са политиком „извињавамо се, много се извињавамо“ свима и у региону и у свету што Србија уопште постоји.

НАТО бомбардовање им је била ружна успомена коју што пре треба гурнути у заборав и што мање спомињати, а подршку у борби за Косово и Метохију потражили су у Бриселу. Баш на захтев ове клике преговори о КиМ измештени су из Уједињених нација у Европску унију. Дакле из УН, где су између осталих и Русија и Кина и где је ситуација била далеко повољнија за Србију, у ЕУ где је већина држава признала такозвано Косово.

Није Млађан Ђорђевић, док је био на власти, романсирано као данас изгарао за мајчицом Русијом, био је презаузет гомилањем милиона на рачунима приватних компанија са кумом Ђиласом.

И док данас прича јефтине политикантске приче, подсетићу га да је Србија предвођена Александром Вучићем једна од ретких која није увела санкције Русији, као и да је вашингтонски споразум историјски напредак у односима са САД. Као и да захваљујући Вучићу данас САД разговара са нама о Косову и Метохији, што је за њих раније била завршена ствар баш захваљујући „мудрим“ одлукама које су доносили Тадић, Јеремић, Ђилас, Ђорђевић и остали.    

И није Вучић највећи русољуб, нити највећи поклоник ниједне друге земље, Србија му је једина домовина и увек на првом месту. Развија и гаји пријатељске и партнерске односе са свим земљама у свету и чини све на међународном плану ако је у интересу нашег народа.

 

 

Члан Председништва Српске напредне странке и потпредседник Градског одбора Београд

Милосав Миличковић