Саопштења

МИЛИЧКОВИЋ: ЂОРЂЕВИЋ И ЂИЛАС НЕК НАСТАВЕ ДА ШИБИЦАРЕ

Насупрот је свим православним предањима и канонима бити ситни шибицар, манипулатор и лажов какав је Млађан Ђорђевић.

Наравно да није Александар Вучић дао новац из свог џепа за радове на Храму Светог Саве у Београду нити је то икада тврдио, већ се радови завршавају новцем из буџета.

Док мантра ову мантру о новцу свих грађана Србије, Млађан Ђорђевић, у народу и даље познат само као кум и најближи сарадник и у пословима и на функцијама Драгана Ђиласа и саветник бившег председника Бориса Тадића, могао би коначно да објасни и како су он и саборци у време своје власти располагали тим новцем.

Како су се на рачунима њихових приватних компанија гомилали милиони и милиони евра, разним шемама, баш за време док су били на власти у Србији, која је истовремено тонула у економско безнађе, а грађани брзином светлости сиромашили. Памти их народ у Србији по улагању у једну реплику Теразија.

Када објасни распродају и привредно сакаћење наше земље, Млађан Ђорђевић „преподобни“ могао би објаснити и све одлуке којима су он и саборци допринели такозваној независности Косова. Свака до једне смањила је суверенитет наше земље и дело је такозваних патриота којим мобилни свира „Ој, Косово“, док се џепови пуне милионима. Зна наш народ на Косову и Метохији одлично те и такве.   

Због свега учињеног у време док су били на власти и одлучивали у Србији, народ зна да су Ђиласове и Ђорђевићеве бриге и за бољи живот грађана и за Косово и Метохију апсолутно лажне. Чисте шибицарске форе у жељи да се врате у фотељу у којој за Ђиласа и Ђорђевића нема ни канона, нити било чега светог и у тој намери не либе се чак ни да износе најјадније могуће лажи и воде хајке на патријарха Иринеја и Српску православну цркву. Али тако је то ваљда у њиховом свету тајкуна.

У пристојној и нормалној Србији, каква је данас на челу са Александром Вучићем, радоваћемо се и бићемо поносни на завршетак радова, свечано отварање и освештање Храма Светог Саве, једном од три највећа православна храма на свету, а Ђорђевић и Ђилас нек наставе да шибицаре.

 

 

Члан Председништва Српске напредне странке

Милосав Миличковић