Вести

ПОСЕТА АНЕ БРНАБИЋ ОПШТИНСКОМ ОДБОРУ СНС РАКОВИЦА

Повереница Градског одбора Београд Српске напредне странке Ана Брнабић одржала је радни састанак са члановима и функционерима Општинског одбора Раковица и том приликом истакла је да је управо на београдским напредњацима највећа одговорност.

“И опозицији је јасно да немају шта да траже на председничким и парламентарним изборима, зато ће им фокус бити Београд. Уверена сам да ако будемо дали свој максимум да ћемо победити убедљивије него икада до сад”, навела је Брнабић и додала да је у претходном периоду унутар Градског одбора било сукоба, да су људи били препуштени сами себи, али да је сада време за помирење и да будемо јединственији него икада. 

“Важно је да сви будемо свесни да неће бити лако, да опозиција у свом власништву има дневне новине, недељнике, телевизије, да улажу велика финансијска средства у борбу против Александра Вучића и Српске напредне странке. Пласирају лажи свакодневно и свака је гора од претходне”, рекла је Брнабић и као примере навела писања у хрватским медијима где се председник Вучић оптужује за ратне злочине или јутрошња вест да је председник Вучић сарађивао са хрватским тајкуном Тодорићем. 

“И кад докажемо да су лагали, они се праве као да се ништа није десило и пређу на нову лаж”, сматра Брнабић. 

Не смемо занемарити ни подршку странаца коју Ђиласовци имају.

“Ђилас је изгледа своју кампању од врата до врата започео у Вашингтону. Или ће се тамо кандидовати или рачуна на њихову подршку, трећег нема. Можда мисли да Кристофер Хил и Ескобар имају право гласа у Србији”, оценила је Брнабић и рекла да је јасно да они више верују странцима и да се уздају у њих, него што верују нашим грађанима. 

Према речима Ане Брнабић не постоји то на шта опозиција није спремна само да дође на власт.

“Ништа им није свето. У прилог томе говоре и изјаве у којима оправдавају двојицу хулигана који су развалили просторије СНС у Новом Саду, или Маринике Тепић која се хвали тиме да су платили конгресмене да се Вучићу забрани улаз у Америку. Видимо да су спремни чак и Србији да нанесу штету, само ако ће им то обезбедити повратак на власт”, сматра Ана Брнабић.

На самом крају повереница београдског одбора је рекла да је људима доста лажи, насиља и да људи из Српске напредне странке треба да покажу другачије лице политике.

“Треба да покажемо толеранцију, да не наседамо на провокације, којих ће уверена сам бити, али нема ни повлачења. Треба да подсећамо људе на катастрофалну ситуацију коју смо затекли, на наше резултате, али и планове које имамо за нашу општину, за Београд и за Србију. Они се боре за повратак на власт и за функције, а ми се боримо за нове инвестиције, за путеве, ауто-путеве, нова радна места. Ми се боримо да се Србија и даље развија и напредује. Молим вас да дате све од себе, да стигнемо до сваког човека и да аргументовано разговарамо са свима”, закључила је Брнабић.