Вести

САДЊОМ СТАБАЛА ОО СНС РАКОВИЦА ОБЕЛЕЖИО 13. РОЂЕНДАН СТРАНКЕ

Обележавајући 13 година од настанка Српске напредне странке, данас је Општински одбор СНС Раковица засадио нова стабла испред Центра за културу и образовање Раковица у улици Мишка Крањца. На тај начин подржана је акција садње стабала коју је иницирао Градски одбор СНС Београд.
Функционери Општинског одбора СНС Раковица на челу са председником Милосавом Миличковићем засадили су стабла каталпе, сребрног јавора, љеска, брезе и туја. На тај начин оплемењен је простор испред Центра за културу и образовање Раковица, док је симболично послата порука да се мисија Српске напредне странке да од Раковице направи још боље место за живот, наставља.
Председник Општинског одбора СНС Раковица и члан Председништва СНС Милосав Миличковић је рекао да ће Српска напредна странка још преданије радити како би се Раковица, Београд и Србија још брже развијали.
„Ово је првих 13 година борбе за бољу Раковицу и бољу Србију. Захваљујући политици Александра Вучића, вредним радом успели смо од девастиране земље на рубу банкрота направимо просперитетну државу која незадрживо граби напред. Исто то смо учинили у Раковици, од једне запуштене и уништене општине коју смо наследили, успели смо да направимо општину која служи на понос њеним грађанима и читавом Београду. Наша борба за бољи живот наших грађана овде се не завршава. Настављамо још јаче, брже и боље. Раковица, Београд и Србија са Српском напредном странком могу да иду само напред“, поручио је Миличковић.